تفریحستان

تفریحی

تفریحستان

تفریحی

طرز تهیه سوپ سفید رستورانی

سوپ سفید یکی از غذاهایی که معمولا در همه منازل و رستوران ها سرو می شود، آش است. اگر سایت روزگار را دنبال می کنید؛ حتما می دانید که تا به الان پخت انواع و اقسام آش را برای شما عزیزان آموزش داده ایم. امروز نیز تصمیم گرفته ایم یک نوع دیگر از آش سوپ را آموزش دهیم. این آش در کنار این که به سادگی تهیه می شود مواد لازم آنچنانی هم نیاز ندارد. پس تا انتها با ما همراه باشید.

 

سوپ سفید مجلسی,سوپ سفید رستورانی,طرز تهیه سوپ سفید

 

سوپ سفید مجلسی

   

برای تهیه این سوپ می توانید مواد لازم را از جدول زیر برداشته و خریداری کنید و سپس سراغ آموزش بروید.

     

مواد لازم سوپ سفید

جو پرک 100 گرم خیسانده
هویج متوسط یک عدد رنده شده
کتف مرغ 6 عدد آبپز
آب مرغ 3 پیمانه
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
شیر نیم لیتر
عفری ساطوری  یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

سوپ سفید مجلسی,سوپ سفید رستورانی,طرز تهیه سوپ سفید

 

سوپ سفید رستورانی

 

1) ابتدا جو را آبکشی کنید و در یک ظرف که در آن یک لیتر آب هم ریخته باشید به مدت 10 دقیقه آن را بر روی حرارت ملایم بگذارید. سپس اقدام به اضافه کردن هویج و آب مرغ کنید. بگذارید سوپ بپزد تا هویج به خوبی نرم شود.

 

2) قابلمه ای کوچک بردارید و آن را روی شعله کم بگذارید. حال کره را در آن آب کنید. زمانی که حس کرده اید کره شفاف شده است. آرد را بیفزائید و به خوبی ترکیب کنید.

 

سوپ سفید مجلسی,سوپ سفید رستورانی,طرز تهیه سوپ سفید

 

طرز تهیه سوپ سفید

 

3) دقیقا بعد از یک دقیقه شیر را نیز اضافه کنید. توصیه می کنیم در این مرحله مدام بهم بزنید تا به خوبی غلیظ شود چرا که می خواهیم سس را به خوبی آماده کنیم. اقدام به جدا کردن گوشت مرغ از استخوان کنید.

 

4) و زمانی که سس آماده شد بهمراه گوشت مرغ به سوپ اضافه کنید. اگر حس کرده اید که غلظت سوپ خیلی زیاد است به آن آب جوش بیفزائید. می توانید نمک و فلفل سوپ را هم اندازه کنید. و اقدام به اضافه کردن خامه هم کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.